Termenii si Conditii de Utilizare

Aceste conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre Auto-Depo.ro si utilizatorii sai.

Termenul "Site" reprezinta site-ul Auto-Depo.ro si administratorii sai
Termenul "Utilizator" reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul Auto-Depo.ro.
Termenii "Regulament", "Acord", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea conditiilor
Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in are nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea Site-ului.

Descrierea serviciilor
Auto-Depo.ro este un site de anunturi online. Pe acest site puteti publica anunturi gratuite in diverse domenii si puteti cauta prin anunturile publicate deja pe Site de catre alti Utilizatori.
Echipa Auto-Depo.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau corecta anunturile si a le publica ulterior, iar in cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor introduse in baza de date de catre utilizatori nu corespund cu termenii si conditiile afisate pe site, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile neconforme.

Dreptul de autor
Informatiile publicate pe Auto-Depo.ro apartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

Norme de utilizare
Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand postati materiale, afirmati, sustineti si garantati ca detineti toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe site, acordati catre Site o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiteti catre Site toate drepturile de autor asupra materialului postat.
Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.

Limitarea raspunderii
In niciun caz Site-ul si administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice: i) erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului; ii) vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la site-ul si serviciile noastre; iii) orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta; iv) orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin Site. Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila.

Clauza privind competenta judecatoreasca
Pentru orice conflict partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale partile vor apela la instantele judecatoresti competente.

Incheierea acordului
Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, Site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

REGULI DE UTILIZARE
Adauga anuntul tau nou si cauta anunturi pe Auto-Depo.ro tinand cont de urmatoarele reguli:

Un singur anunt
Aveti voie sa postati acelasi anunt o singura data, anunturile care apar de doua sau mai multe ori vor fi sterse de pe site!
Anuntul postat intr-un singur judet este vizibil in judetele vecine si in toata Romania.

Un singur bun/serviciu
Un anunt poate promova un singur bun sau serviciu.

Majuscule
Folositi majuscule doar in urmatoarele situatii: la inceputul titlului, pentru nume proprii, nume de orase, pentru scrierea anumitor marci/brand-uri sau la inceputul frazei din descriere.

Categoria corecta
Puteti posta doar anunturi care se incadreaza la una din categoriile mentionate pe site-ul Auto-Depo.ro.
Postarea de poze obscene este strict INTERZISA .

Descriere
Anunturile cu o descriere neclara si incompleta sau o poza diferita de cea a bunului/serviciului comercializat vor fi sterse de pe Auto-Depo.ro

Pret
Rubrica speciala "Pret" trebuie completata cu o suma reala, apropiata de pretul pietei. Daca pretul este variabil, completati in aceasta rubrica pretul minim, mediu sau maxim si explicati in "Descriere" conditiile in care acesta se modifica.

Produse originale
Toate bunurile trebuie sa fie originale, certificate de catre persoana care posteaza anuntul. Nu se admit produse furate, marfuri piratate, ilegale, interzise, sau produse de marca falsificate, in nicio categorie in site-ul nostru. Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor.

Servicii
Serviciile oferite trebuie sa respecte legile si reglementarile aplicabile din Romania.

Imagini
Prin incarcarea imaginilor pe Auto-Depo.ro garantati faptul ca aveti drepturile necesare de autor asupra imaginilor.

Caracterul anuntului
Orice anunt cu caracter pornografic, obscen sau profanator, limbaj vulgar, informatie ilegala, imorala, amenintatoare, abuziva, defaimatoare, va fi sters de pe Auto-Depo.ro

Anunturi discriminatorii
Anunturile discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, bolilor, apartenentei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii similare, vor fi stersi de pe Auto-Depo.ro

NOTA: Anunturile care nu respecta regulile de mai sus vor fi sterse de pe acest site.